Nieuws & actueel

DOKTER IN DE KRANT en op LON

U heeft in de lokale kranten en in het ED kunnen lezen dat dokter Boek een brandbrief heeft gestuurd aan CZ en VGZ, omdat er in Nuenen een groot tekort is aan wijkzorg en verpleeghuisplekken, zodat schrijnende situaties ontstaan. Steun de actie Het Roer Moet Om en teken - op hun site!

GRIEPPRIKKEN  De vaccinaties zijn dinsdag 5 november en woensdag 6 november van 9-11uur met een extra mogelijkheid op woensdag 6 november van 16-17 uur.

HERHAALRECEPTENLIJN,   24 uur per dag in te spreken! (niet in de vakanties)-  040-283 1277, keuzetoets 2.

Herhaalrecepten via de apotheek. Een nieuwe service van de apotheek; u hoeft uw 'chronische' medicatie niet meer zelf aan te vragen bij de huisarts. Dit doet de apotheek (na uw toestemming te hebben gevraagd), op het moment dat uw medicatie volgens het systeem bijna op is. Dan krijgt u bericht wanneer uw medicatie klaar ligt bij de apotheek. Dit is dan goedgekeurd door de huisarts. Als u dit niet wilt, kunt u ook zoals voorheen uw medicatie steeds zelf aanvragen bij de huisarts.
 
Geef ons een cijfer! Zo maakt u aan een ander duidelijk hoe deze praktijk werkt.......op   Geef uw mening op ZorgkaartNederland     of/en op Independer.nl

Bent u niet tevreden of hebt u een opmerking?
Neemt u dan contact op voor een gesprek, wij zijn blij met verbeterpunten voor de praktijkvoering. Wij zijn ook aangesloten bij de Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland.  Er is een zogenaamd VIM protocol dat wordt toegepast, mocht zich een (bijna)incident voordoen.

Reis naar Banjul volbracht!
8500 euro!! voor de bouw van het kraamcentrum voor Brufut, met dank aan alle gulle gevers! De medische instrumenten gingen naar het kraamcentrum. Ook de t shirts, knuffels en babymutsjes zijn goed terecht gekomen. Bekijk hier enkele foto's van de reis.  

Praktijkdag uit voor een superteam. Op 13 juni hebben we het witte stadje Thorn bewonderd, bleken de dokters De Laat en Te Dorsthorst uitstekende schipperskwaliteiten te hebben en waren we getuige van een reddingsactie na het vastlopen van een boot.